MrSpock, so you don't feel bad - This recipe has been translated (roughly) from this site:
http://bimby.mastertopforum.com/torrone-bianco-tm31-tm21-vt7848.html?start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=torroneI have not made this, but the recipe has appeared on a few forums.
Name of Recipe: WHITE TORRONE TM31/TM21Ingredients:1 egg white
400 gr. honey
200 gr. roasted hazelnuts
Edible rice paper
Preparation:Line a tray with the rice paper.
Put in the egg white in the TM bowl, place the butterfly and then whip a few seconds at speed 2 just to mix a little.
Add the honey and bake 60 minutes at 100 degrees on speed 2.
Remove the butterfly and add the roasted hazelnuts and stir by hand with the spatula.
Pour the nougat onto the paper and carefully spread it out.
Leave it overnight in the dark before attempting to cut.
You can just cool on baking paper and then coat with melted chocolate.
The original wording for those who wish to see what I didn't say:
TORRONE BIANCO TM31/TM21
INGREDIENTI
1 albume
400 gr. miele
200 gr. nocciole tostate
ostie alimentari
Mettere nel boccale l'albume, inserire la farfalla e fare andare pochi secondi a vel. 2 tanto per mescolare un po' l'albume.
Aggiungere il miele e cuocere 60 minuti a 100 gradi vel. 2
Al termine togliere la farfalla e unire le nocciole tostate e rimescolare manualmente con la spatola.
Versare il torrone sulla carta da forno e dargli una forma che si possa adattare bene alle ostie che avete.
Lasciarlo avvolto nella carta da forno per una notte al buio.
Il giorno dopo togliere la carta da forno prima da un lato e poi dall'altro e adagiarvi l'ostia.
Se non trovate le ostie potete ricoprirlo di cioccolato fondente ed avrete il torrone ricoperto.
Se si fanno piccoli e ricoperti saranno i condorelli.